Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtuma

21.05.2024

Aika: 21.-22.5.2024

Sijainti: Hilton Helsinki Strand, online


Mikä on HPR-tapahtuma?


HPR-seminaari on Suomen laajin Microsoft 365- ja Power Platform -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma. Aiempiin HPR-seminaareihin on osallistunut jo yli 2500 osallistujaa, ja monelle tapahtumasta on tullut jokavuotinen perinne. Mietitpä sitten palvelun käyttöön siirtymistä, palveluiden toteuttamista tai käyttöä työssäsi, tarjoaa HPR-seminaari takuuvarmasti arvokasta ja hyödyllistä tietoa!

Kevään 2024 HPR-tapahtuma järjestetään kaksipäiväisenä. Tapahtumaan on mahdollisuus osallistua paikanpäällä Hilton Strandissa, Helsingissä tai etäyhteyden välityksellä. Tapahtuman osallistujat saavat myös puheenvuorojen tallenteet jälkikäteen katsottaviksi.

Kevään ohjelmasta löytyy mielenkiintoisia puheenvuoroja: Copilot-caseja, intranet-projekteja, tekoälyä dokumenttien- tai sopimusten hallintaan, case-puheenvuoro metaversesta työelämässä.. Ja paljon muita inspiroivia puheenvuoroja! Katso koko ohjelma alta.

u003ch3u003eOsta liput tapahtumaanu003c/h3u003ernTapahtuman ilmoittautuminen on auki! Ilmoittaudu tapahtumaan HPR-verkkosivujen kautta.rnrnTutustu myös etuhintoihin ja ryhmäalennuksiin.

u003ch3u003eOhjelmau003c/h3u003ernOhjelma rakentuu M365-kehittämisen, tekoälyn, metaversen, intranetien, dokumenttien hallinnan sekä digitaalisen työympäristön kehittämisen ympärille. Tsekkaa koko ohjelma ja kaikki mielenkiintoiset puheenvuorot!rnrnLiity sähköpostilistalle, niin kuulet tapahtumaan liittyvät uutiset ja puhujajulkistukset ensimmäisten joukossa!