Sulavan palvelut etätyöhön ja toimistoon paluuseen

Autamme organisaatiotasi työskentelemään tehokkaammin, turvallisesti ja laadukkaasti – milloin ja mistä vain.

Kun organisaatio työskentelee etänä, on haasteena varustaa henkilöstö tietotaidolla ja teknologialla, joiden avulla he työskentelevät tehokkaasti. Toimistoon paluu tulee tapahtua myös tehokkaasti ja turvallisesti.

Tuotamme Sulavalla jatkuvasti uusia vinkkejä, ohjeita ja materiaaleja,
joiden avulla sinä ja organisaatiosi työskentelette tehokkaammin, turvallisemmin ja laadukkaammin, myös etänä.

Palvelumme:

Viestintään ja tiimityöhön – etänä ja toimistossa

Etätyön teknisiin ratkaisuihin

Turvallisuuteen

Palvelumme viestintään ja tiimityöhön – etänä ja toimistossa

Modernit työtavat lisäävät tuottavuutta, sitouttavat henkilöstöä, parantavat työntekijäkokemusta ja fasilitoivat tiimien työtä sekä viestintää henkilöstön välillä. Työ voidaan tehdä aika- ja paikkariippumattomasti.

Samanaikaisesti työntekijät tarvitsevat nipun teknisiä taitoja ja organisaatio tarvitsee kulttuutin muutosta nopean muutoksen tukemiseksi.

Back to the office -viestintäratkaisut

Kuinka varmistaa työntekijöiden turvallinen ja tehokas paluu toimistolle ilman tunteja kestävää selvittelyä ja kysymyksiin vastaamista? Kun kriisi osoittaa lievenemisen merkkejä, on kriittistä pitää työntekijät ajan tasalla.

Tehokas kommunikointi ja tiedon tehokas raportointi lisäävät tietoisuutta, auttavat johtamista ja tekevät toimistoon palaamisesta turvallista ja tuloksellista. Back to the Office -ratkaisussamme käyttäjällä on yksi käyttöliittymä Microsoft Teams -palvelun kautta.

Teams-koulutus käyttäjille

Teams-koulutuksemme antaa hyvän yleiskuvan Microsoft Teamsin ominaisuuksista sekä siitä, miten voit tehdä yhteistyötä ja järjestää online-kokouksia Teamsin kautta tehokkaasti.

Koulutus kattaa Teamsin perusominaisuudet sekä miten Teamsin tiimejä käytetään yhteistyöhön ja kokouksiin. Opit myös, miten järjestät ja hallitset Teams-ympäristöäsi.

Kriisiviestintä Microsoft Teamsin avulla

Kriisitilanteissa työntekijöiden tarve saada ajankohtaista ja asianmukaista tietoa on suurimmillaan. Jos sisäiset viestintävälineet eivät toimi asianmukaisella tavalla, saattaa kriisitilanne kasvattaa epävarmuutta, turvattomuutta ja yksinäisyyttä.

Microsoft Teamsin avulla työnteko ja viestintä keskittyy yhteen paikkaan ja työntekijät on helppo tavoittaa nopeasti. Teamsin työkalujen avulla työntekijät pidetään ajan tasalla ja hälytyksiä voidaan välittää useissa kanavissa.

Palvelumme etätyön teknisiin ratkaisuihin

Aiheet kuten tietoturva, verkkoyhteydet tai laite- ja käyttäjänhallinta ovat tärkeitä jokaiselle pilvipalveluita käyttävälle organisaatiolle. Kun nämä otetaan onnistuneesti käyttöön, tuloksena on ensiluokkainen ja turvallinen käyttäjäkokemus alusta alkaen. Tutustu kuinka me voimme auttaa.

Office 365 –ympäristö tyhjästä

Office 365 E1 trial on Microsoftin tarjoama kuuden kuukauden ilmainen kokeilujakso, joka sisältää Office 365 E1 -palvelupaketin. Tämä on kädenojennus Microsoftilta yrityksille, jolla mahdollistetaan etätyö.

Office 365 E1 trial –palvelupaketti pitää sisällään melkoisen tuotepaketin töiden tekoon. Tarjoamme Office 365 -ympäristön asentamisen asiakkaalle, joka ei ole aiemmin käyttänyt Office 365 -palveluita.

Microsoft VPN -käyttöönotto

Pilvipalvelut mahdollistavat työskentelyn missä ja milloin vain, mutta jos organisaatiolla on vanhoja sovelluksia, joita ei voida siirtää pilveen tai julkaista internetissä, niiden käytölle täytyy mahdollistaa turvallinen yhteys yritysverkon sisällä.

Microsoft VPN on ratkaisu tähän! Määritys tapahtuu nopeasti, ja käyttäjät pääsevät käsiksi paikallisessa ympäristössä sijaiseviin sovelluksiin, palveluihin ja tietoihin turvallisesti.

Windows Virtual Desktop

Työpöytävirtualisointi on muodostunut monessa yrityksessä korvaamattomaksi toiminnallisuudeksi, joka mahdollistaa käyttäjien työskentelyn missä ja milloin tahansa. Vaivaton pääsy omiin resursseihin etätyöskentelyn aikakautena on välttämätöntä, jotta työnteko pysyy sujuvana ja tuottavana.

Liikkuvien työpisteiden tuomat edut realisoituvat nopeasti.

Palvelumme turvallisuuteen

Microsoftin pilvipalveluiden tietoturva- ja -suojapalvelut sisältävät ensiluokkaiset ominaisuudet ympäristöjen suojaamiseksi.
Palvelut torjuvat nykyaikaisia uhkia, kuten varjo-IT, tai tietojenkalastelu.

COVID-19 ja muutokset päivittäisissä rutiineissamme näkyvät myös rikollisten toimijoiden toiminnassa. Olemme nähneet esimerkiksi COVID-19 -aiheisia sähköposteja, jotka sisältävät viruksia, lahjoituksia pyytäviä sähköposteja ja koronavirus-aiheisia kalastelusähköposteja.

Tietoturvakoulutus käyttäjille

Valtaosa kalasteluviesteistä ja epäilyttävistä liitteistä jää tietoturvajärjestelmien haaviin, mutta eivät kaikki. Silloin käyttäjä on vahingon estämisessä avainasemassa.

Koulutus antaa käyttäjille tarvittavat tiedot turvalliseen etätyöskentelyyn. Kurssilla käydään läpi mm. pilvipalvelut ja kyberturvallisuus, käyttäjäidentiteetti ja siihen kohdistuvat uhat, uhkien tunnistaminen ja tietoturvallisen etätyöskentelyn parhaat käytännöt.

Microsoft 365 -tietoturvakatselmointi

Olemassa olevan Microsoft 365 -ympäristön tietoturvaominaisuuksien ja -toiminnallisuuksien katselmointi, joka kattaa Azure AD:n sekä O365 palvelut.

Katselmoinnin tuloksena syntyy dokumentaatio, jossa on parhaisiin käytänteisiin perustuvia suosituksia tietoturvan parantamiseen. Lisäksi pakettiin kuuluu koulutus ympäristön pääkäyttäjille.