Sulava polku Azureen

Olemme Microsoftin kanssa yhdessä suunnitelleet sinulle ja organisaatiollesi sen kaikkein Sulavimman polun Azure-ratkaisujen omaksumiseen ja haltuunottoon. Polku koostuu kolmesta askeleesta, jonka aikana hahmottuu Azure-pilvipalveluiden soveltuvuus organisaatiosi liiketoimintaratkaisuille, liiketoimintaratkaisusi kiihdytetään täyteen vauhtiin Azuressa, ja lopuksi vielä varmistetaan jatkumo Sulavan jatkuvien palveluiden avulla.

 

Askel 1. Soveltuvuuden varmistaminen

Epäilyttääkö, soveltuisiko Azure liiketoimintasi tarpeisiin? Hyvä tapa päästä pilvipalveluteknologiaan sisälle on tilata Sulavalta Azure Proof of Concept -projekti. Projektin aikana sinulle hahmottuu, onko Azure juuri sinun liiketoimintaasi varten tarkoitettu. Yhdessä ammattitaitoisten asiantuntijoidemme kanssa suunnittelemme ja toteutamme johonkin liiketoimintaratkaisuusi liittyvän palveluiden siirron ja testauksen Azure-pilvipalveluissa. Viimeistään tässä kohtaa sinulle realisoituu mihin Azure käytännössä kykenee ja mitä hyötyjä sillä liiketoiminnallesi saavutat.

 

Askel 2. Azure FastTrack

Sinulla on nyt jo ymmärrys, mitä Azurelta liiketoiminnallesi haluat, mutta et vielä tiedä miten käytännössä toteutat sen. Azure FastTrack on Microsoftin tarjoama ja rahoittama ohjelma organisaatioille, jotka haluavat tosissaan lähteä mukaan pilveen ja kerätä pilven hyödyt liiketoiminnalle, mutta joilla ei ole omaa osaamista viedä kokonaisuutta maaliin. Mikäli Microsoft hyväksyy organisaatiosi hakemuksen FastTrack-ohjelmaan, kiihdytyskaista Azureen on käytössäsi.

Tässä kohtaa Microsoft tulee FastTrack-ohjelmallaan peliin mukaan tarjoten resurssejaan ja tukeaan pilvipalveluiden sujuvaan käyttöönottoon. Projekti rajataan ennalta määritettyjen skenaarioiden pohjalta ja rahoitetaan Microsoftin toimesta FastTrack-ohjelman kautta. Ohjelmaan sitoutuneelle asiakkaalle etsitään Microsoftilta parhaat Azure-asiantuntijat vetämään ja aikatauluttamaan projektia tehokkaasti ja luonnollisesti Sulava kumppani, jonka kanssa projekti viedään Sulavasti maaliin. Projektin päättyessä liiketoiminnallesi häämöttää pilvipalveluiden osalta jatkumo, jossa Sulava huolehtii, että liiketoimintasi pyörii tietoturvallisesti ja toimintavarmasti pilvessä nyt ja tulevaisuudessa, ja että organisaatiosi pysyy ajan tasalla pilvipalveluiden kehityksessä.

 

Askel 3. Sulavan Jatkuvat palvelut

Liiketoimintasi pyörii jo Sulavasti Azure-pilvessä. Sulava tarjoaa parasta kolmannen tason tukea, valvontaa ja jatkuvaa palvelua pilvipalveluiden käyttöön ja hallintaan. Huolettomuutta, jota yksikään muu IT-palveluntarjoaja ei pysty asiantuntemuksellaan tarjoamaan. Palveluidemme avulla varmistat, että pysyt aina pilvipalveluiden kehityksen kärjessä. Kun kerran maistat parasta, et enää halua muuta.

 

Kiinnostuitko? Haluaisitko päästä mukaan Azure FastTrack -ohjelmaan?

Tee hakemus kauttamme, jolloin voit olla yksi etuoikeutetuista, jotka pääsevät mukaan Microsoftin Azure FastTrack -ohjelmaan. Käytä Sulavan pilviosaaminen yrityksesi hyödyksi jo tänään, ja ota yhteyttä myyntiimme.