CSP-lisenssipalvelut

« Takaisin Palvelut-sivulle

Nyt voit hankkia myös Microsoftin pilvipalveluiden lisenssit Suomen johtavalta Microsoft-osaajalta!

Microsoftin CSP-hankintamalli mahdollistaa organisaatiolle joustavan tavan hankkia pilvipalveluiden lisenssejä sekä Azure-resursseja. Laskutus tapahtuu kuukausittain toteutuneen käytön mukaan. Lisenssimääriä voidaan tarpeen mukaan kasvattaa tai vähentää. Tämä tarjoaa myös hyvän vaihtoehdon Microsoftin Enterprise Agreement -sopimuksen omaaville asiakkaille hankkia lisenssejä väliaikaiseen tarpeeseen.

Sulava CSP-kumppanina tarjoaa asiakkailleen käyttöasteseurannan, kuukausittaisen raportoinnin ja annamme suosituksemme kokonaisuuden optimoinnista. Tämä auttaa pitämään kustannukset optimaalisina, etkä maksa turhaan käyttämättömistä palveluista. Sulavan asiantuntijat luonnollisesti konsultoivat asiakasta kaikkiin lisensointiin liittyvissä asioissa, kuten lisenssivaatimuksien tai uusien palveluiden aktivoinnin suhteen.

Nimetty yhteyshenkilö, joka tuntee ympäristönne ja toimintamallinne, säästää teiltä aikaa ja voitte paremmin keskittyä omaan liiketoimintaanne.

Haluamme olla organisaatiosi kokonaisvaltainen M365-kumppani.

Ajankohtaista

Uutta Microsoft-lisensseissä: CSP vs NCE ja päätelaitteiden suojaus Business Premiumissa

NSE-lisenssit on saatu tuotua markkinoille ja valtaosa asiakkaista on jo lisenssinsä päivittänyt.

Tutustu reilun puolen tunnin webinaaritallenteella siihen mitkä ovat suurimmat muutokset ja kuinka ne vaikuttavat organisaatiosi toimintaan. Tässä webinaarissa kuulet mistä on kyse lisenssikokonaisuuden uudessa jäsenessä Defender for Business ja saat vastauksen kysymykseen voisiko se korvata nykyisin käytössä olevat päätelaitteiden suojausratkaisut.

Power BI – hinnat ja lisenssit

Kuinka valita Power BI -lisenssit oikein?

Lue blogi, jossa Power BI:n hinnoittelumalli kuvataan lyhyesti ja ytimekkäästi.

Haluatko kuulla palvelusta lisää? Ota meihin yhteyttä:

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia