Ratkaise liiketoiminnan tarpeet osaamisen kasvaessa: Power Platform Low-code kehittäjäksi 10 viikossa

Oletko valmis mullistamaan työtavat ja digitalisoimaan prosessit? Microsoft Power Platform Low-code kehittäjänä voit tehdä sen ja enemmänkin! Tutustu ja ilmoittaudu mukaan 10 viikon intensiivikoulutusohjelmaan.

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Kun keväällä pohdimme, kuinka voimme tuoda asiakkaillemme täyden Microsoft Power Platform -osaamisen, tunnistimme tarpeen yksilölliselle oppimispolulle. Tähän asti tarjolla ollut koulutus keskittyy konsepteihin, mutta mitä jos voisimme tehdä enemmän? Syntyi “Kolmen kympin” ohjelma – 10 viikkoa, 10 koulutuspäivää, ja tärkeimpänä, 10 tuntia henkilökohtaista sparrausta.

Power Platform tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden organisaatioille digitalisoida toimintansa ja säästää aikaa ja resursseja. Se tekee mahdolliseksi liiketoimintasovellusten luomisen ilman syvällistä koodaustaitoa, mikä puolestaan mahdollistaa nopean reagoinnin muutoksiin ja räätälöityjen ratkaisujen kehittämisen. Kurssin aikana tutustumme kaikkiin Power Platformin komponentteihin harjoituksien ja käytännön kautta.

Mukaasi tarvitset vain idean

Ohjelman keskipisteessä ovat sinun tarpeesi. Voit unohtaa staattiset Excel-taulukot ja saada apua prosessien tehostamiseen sovellusten avulla. Tai ehkä haet radikaalia ajansäästöä automatisoinnin avulla.

Tavoitteena on saada ratkaisu valmiiksi ohjelman aikana, tai ainakin sen ensimmäinen versio. Saat lisäksi roimasti ideoita muiden koulutuksen osallistujien projekteista. Lopussa käymme projektit vielä yhteisesti ryhmän kanssa läpi.

Henkilökohtaista sparrausta

Koulutusohjelma sisältää kymmenen tuntia henkilökohtaista sparrausta, jotta saat täyden hyödyn irti ohjelmasta. Asiantuntijamme auttavat ratkaisemaan haasteesi ja tarjoavat arvokasta palautetta, jotta voit kehittää projektiasi entistäkin paremmiksi.

Ohjelmasta jää paljon kotiin – tai siis töihin – viemisiä

Ohjelman päätteeksi olet oppinut laajalti kaikista Power Platformin tuotteista. Sinulla on valmis ratkaisu, jonka olet itse tehnyt ja saat välittömästi käyttöön helpottamaan organisaatiotasi. Olet päässyt tutustumaan muiden tekemiin ratkaisuihin ja saanut niistä inspiraatiota seuraavaan projektiisi. Sinulla on myös mahdollisuus osoittaa osaamisesi sertifioitumalla, sillä ohjelmaan kuuluu yksi Fundamentals ja kaksi Advanced -tason Microsoft sertifikaattivoucheria.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Power Platform Low-code kehittäjäksi 10 viikossa -ohjelmaan!