Takaisin kursseille

Azure Digital Twin ja IoT Central päivässä tutuksi

Valmistaudu metaverseen! Azure Digital Twin ja IoT Central auttavat keräämään ja analysoimaan reaaliaikaista dataa fyysisistä järjestelmistä ja laitteista. Tämä päivän kurssi antaa hyvän kuvan perusasioista, kuinka Azuressa otetaan käyttöön Digital Twin -ratkaisuja sekä tuotteistettuja IoT-ratkaisuja IoT Centralilla.

Tutustumme Azuren Digital Twin -palveluun ja toteutamme käytännön harjoituksen. Digital Twinit (eli digitaaliset kaksoset) ovat keino mallintaa ja tallentaa reaalimaailman laitteita, rakennuksia tai vaikkapa prosesseja. Usein myös Digital Twiniin tallennetut tiedot tuodaan metaverseen tai 3D-malliin nähtäväksi.

Azure IoT Central on valmiiksi tuotteistettuja IoT-ratkaisuja laitteista raportteihin asti. Tutustumme IoT Centralin tarjoamaan ja arvioimme sen mahdollisuuksia ja roolia verrattuna itse toteutettuihin ratkaisuihin. Yksinkertaisimmillaan esimerkiksi ravintoloitsija voi Azure IoT Centralin avulla ottaa kylmäketjun hallintansa seurantaan varsin vaivattomasti.

 

Toteutus: Online
Kesto: 1 päivä
Aloituspäivämäärät: 12.6.2024 09:00–16:00
Materiaali: Microsoftin englanninkielinen materiaali (MOC)

KenelleEsitietovaatimuksetKurssin sisältö

790,00  + ALV 24%

Koulutuskortti: ei käy maksuna
Määrä:
Antti Kontiainen

Antti ”Kontti” Kontiainen

Consulting & Training

Antti on kokenut konsultti ja kouluttaja, joka on saanut paljon positiivista palautetta kyvystään esittää vaikeat tekniset asiat ymmärrettävästi ilman erikoista ammattisanastoa.