Yritysjärjestelyiden ICT-toteutuksen suunnittelu ja prosessi

18.03.2022

Aihe: Yritysjärjestelyiden ICT-toteutuksen suunnittelu ja prosessi

Puhujat: Antti Kirmanen ja Tuomas Pakkanen

Tuomas Pakkanen, Antti Kirmanen

Yritysten liittäminen tai erottaminen ovat tietohallinnon ”palkintoja” muun tekemisen päälle. Kun yrityskaupasta on päätetty, saa tietohallinto tehtäväkseen hoitaa oman osuutensa eli esimerkiksi liitostapauksessa saattaa yritykset samaan yhtenäiseen ympäristöön, niin päivittäisten työkalujen kuten Office 365, liiketoimintasovellusten ja verkkojen sekä päätelaitteiden osalta. Liiketoiminnan ja johdon ymmärrettävä toive on, että yhdistyminen saadaan vietyä läpi mahdollisimman huomaamattomasti itse liiketoimintaa tai käyttäjiä häiritsemättä.

Tässä maksuttomassa webinaarissa Tuomas Pakkanen ja Antti Kirmanen keskustelevat kokemuksistaan yritysjärjestelyiden yhteydessä tarvittavista IT-järjestelmien muutoksista ja niissä opituista parhaista käytänteistä. Tilaa tallenne!

Käymme läpi muutamia tyypillisiä yritysjärjestelyjä, erottaminen ja yhdistäminen, sekä kuinka ne tyypillisesti viedään läpi. Keskustelemme organisaation koon vaikutuksesta projektin kompleksisuuteen, mitä erilaisia riippuvuuksia järjestelyn yhteydessä pitää huomioida ja mitä sudenkuoppia tulee pyrkiä välttämään.

Webinaari on suunniteltu yritysten tietohallinnon henkilöille, joiden vastuulle kuuluu yrityskauppojen ICT-toteutus. Keskitymme toteutuksen suunnitteluun ja prosessin läpivientiin, emme toteutuksessa käytettäviin teknisiin välineisiin tai niiden vertailuun. Saat webinaarista yleiskuvan, kuinka varautua ja viedä läpi yritysliitos tai eriyttäminen menestyksekkäästi.

Tilaa webinaaritallenne 18.3.2022 pidetystä tunnin webinaarista