Webinaaritallenne: Digitaalinen sote – kuinka metaverse mullistaa hoitotyön

01.02.2023


Katso Sulavan webinaaritallenne: Digitaalinen sote – kuinka metaverse mullistaa hoitotyön ja kuulet, miten metaversellä voidaan edesauttaa sote-alueiden ja yksityisen sektorin hoitotyötä.

Metaverse on kriittisessä roolissa kaikkien toimialojen tulevaisuuden digitalisoinnissa. Se mahdollistaa sairaalatilojen, prosessien, datan ja henkilöstön simuloinnin niin sanottuina digikaksosina ja näin ollen kaiken toiminnan tehokkaamman suunnittelun ja optimoinnin.

Me Sulavalla olemme olleet jo toteuttamassa Kymenlaakson hyvinvointialueen transformaatiota digikaksosiksi. Tässä webinaarissa jaamme kokemuksiamme prosessista, tuloksista ja seuraavista askeleista. Puhujina projektipäällikkö Tuula Joronen Kymenlaakson hyvinvointialueelta ja Sulavan asiantuntija Veli Kynsijärvi. Tallenteen kesto on 1h.

Käymme läpi mm.

  • Kivijalasta pilveen – kuinka mallintaa ja luoda fyysisistä sotetiloista digitaalisia kaksosia
  • Power Platformin rooli yhdenvertaisen ja laadukkaan hoitotyön saatavuuden ja saavutettavuuden mahdollistajana. Eli miten hoitotyön prosesseja voidaan digitalisoida helposti itse low-code / no-code -sovelluksilla osana digikaksosia
  • Esimerkkejä jo toteutetuista tai hankevaiheessa olevista hyvinvointisovelluksista metaversessa (mm. ensihoidon ja pelastuslaitoksen tarkistuslistojen digitalisointi –> paperilomakkeista sähköiseen raportointiin)
Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Toivotko lisätietoja aiheeseen liittyen? Ota yhteyttä: sales@sulava.com