Webinaari: Microsoft 365 Spotlight – uusimmat ominaisuudet ja tulevaisuuden näkymät

29.08.2024
09:00 - 11:00
Online

Tule mukaan maksuttomaan Microsoft 365 Spotlight -webinaariin, jossa saat tietopaketin viimeisistä ja tulevista Microsoft 365:n ominaisuuksista sekä niiden tuomista mahdollisuuksista. Tässä jaksossa käydään läpi mitä kaikkea uutta kesän aikana ehti ilmestyä. Erityisesti Microsoft Teams, Copilot for Microsoft 365, Mesh ja muut tulevaisuuden työn mahdollistavat uudistukset nostetaan esille. Mukana on tuttuun tapaan kattavasti tietoa uusista ja tulevista ominaisuuksista sekä demoja Microsoft Teamsista, Copilotista ja muista valikoiduista aiheista.

Sulavan tulevaisuuden työn & metaversen johtava konsultti & Microsoft MVP, Vesa Nopanen, johdattaa sinut ajan tasalle Microsoft 365:n nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Tästä maksuttomasta webinaarista on muodostunut jo ikoninen ”must-have”, jossa osallistujat saavat parasta tietoa parhailta osaajilta ja näkevät miten asiat käytännössä toimivat demojen kautta.

Poikkeuksellisen hyvä webinaari ja nimenomaan oikeasti hyödyllisten käytännön esimerkkien vuoksi!

Spotlight -webinaarin palaute osallistujalta

Tässä jaksossa käsitellään muun muassa seuraavia teemoja:

  • Microsoft Teams kokouksista kollaboraatioon
  • Tekoäly työkaverina: Copilot for Microsoft 365
  • Microsoft Mesh

Webinaari sisältää runsaasti demoja.

Osallistumalla pysyt ajan tasalla Microsoft Teamsista, Copilotista, tekoälystä, Meshistä, Loopista ja muista Teamsiin liittyvistä teknologioista ja työkaluista sekä niiden ominaisuuksista. Tiedostat mikä on mahdollista jo nyt ja mitä on tulossa lähitulevaisuudessa. Olit sitten tehokäyttäjä, tietohallinnosta tai liiketoimintapäättäjä, niin sisällöstä löytyy jotain jokaiselle roolille. Huomioithan että Spotlight -webinaari ei ole koulutus, vaan infotilaisuus tulevasta. Perinteisesti Veskulla on nopea tahti asioiden esittelyssä.

HUOM! Suomenkielistä webinaaria ei tallenneta. Vain osallistumalla kuulet, mitä Teamsin tulevaisuudessa tapahtuu! Webinaariin rekisteröityneille toimitetaan materiaalit pdf-muodossa.

Puhujat


Vesa ”Vesku” Nopanen

Tulevaisuuden työn & metaversen johtava konsultti
Microsoft MVP

Vesku on toiminut yli 20 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija-, konsultointi- ja valmennustehtävissä. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional) ja vuosien ajan vetänyt Sulavalla suosittua Spotlight -webinaaria, jossa käydään läpi Microsoft 365:n uusimmat ominaisuudet ja niiden tuomat mahdollisuudet.

Ilmoittaudu webinaariin

Ilmoittaudu webinaariin yllä olevalla lomakkeella. Jos haluat kuulla asiasta lisää, ota yhteyttä sales@sulava.com