Webinaari: Enemmän vähemmällä – kaikki irti Microsoft 365 -palveluista

16.11.2023

Aihe: Enemmän vähemmällä – kaikki irti Microsoft 365 -palveluista

Aika: 16.11.2023 klo 10–11

Puhuja: Kimmo Bergius

Onko organisaationne käytössä Microsoft 365 -lisenssi ja kaikki peruspalvelut? Olette rakentaneet tehokkaan digitaalisen työympäristön, mutta tiesittekö, että voitte saada vielä enemmän irti palvelusta? Tässä maksuttomassa webinaarissa avaamme oven lisäpalveluiden maailmaan ja näytämme miten voitte vahvistaa organisaationne tietoturvaa, hallita päätelaitteita, ja suojata tietonne entistä paremmin.

Esittelemme Microsoft 365 -lisenssiin sisältyvät perus- ja lisäpalvelut, niiden käyttöönoton sekä kustannukset. Käymme myös läpi erilaisia tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä toimintoja ja esittelemme tavallisimpia käyttötapauksia ja -tapoja Microsoft 365 -palveluille.

Webinaari on suunniteltu ensisijaisesti pienten ja keskisuurien organisaatioiden tarpeisiin, jotka ovat jo ottaneet Microsoft 365 -palvelut käyttöön. Webinaari sisältää kuitenkin hyödyllistä tietoa kaikille niille organisaatioille, jotka jo käyttävät Microsoft 365 -palveluja tai miettivät palvelujen käyttöönottoa.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Microsoft 365 -palvelujen yleisesittelyn
  • Tietoturva ja tietosuoja Microsoft 365 -palveluissa
  • Päätelaitteiden hallinta osana Microsoft 365 -ympäristöä
  • Tavallisimpia käyttötapauksia
  • Esimerkkejä ja demoja palvelujen käytöstä

Voit esittää webinaarin aikana kysymyksiä, jotka askarruttavat palveluiden käytössä tai käyttöönotossa.

Ilmoittautuminen webinaariin on päättynyt.

Microsoft 365

Microsoft 365 on joukko Microsoftin pilvestä tarjoamia palveluja, joiden avulla organisaatio saa käyttöönsä jokapäiväisessä työssä tarvittavat peruspalvelut, kuten sähköpostin, Teamsin, dokumenttien tallennuksen ja jakamisen sekä paljon muuta. Microsoft 365:ssä tallennat, käsittelet ja jaat Office-dokumentteja sekä kommunikoit ja jaat tietoa turvallisesti ja tehokkaasti niin organisaation sisällä kuin myös asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Uudet tekoälyominaisuudet tulevat tuomaan henkilöstölle paljon lisää apuvälineitä ja lisäämään työn tuottavuutta kaikissa tehtävissä!

Microsoft 365 sisältää näiden peruspalvelujen lisäksi myös paljon lisäpalveluja, joiden avulla voit parantaa palvelujen tietoturvaa, hallita käyttäjien käytössä olevia laitteita, ja mahdollistaa tallennettavien ja jaettavien dokumenttien tietoturvan.

Voit esimerkiksi:

  • Lisätä käyttäjien kirjautumiseen tietoturvaa parantavan MFA-tunnistuksen
  • Hallinnoida mistä käyttäjät voivat kirjautua
  • Mahdollistaa käyttäjien kirjautumisen muihin pilvisovelluksiin Microsoft 365 -käyttäjätunnuksen avulla
  • Hallinta kaikkia käyttäjien käytössä olevia laitteita
  • Parantaa dokumenttien ja muun sisällön tietoturvaa

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä:

sales@sulava.com