Webinaari: Microsoft Fabric – datapelikentän game changer

09.04.2024
09:00 - 11:00
Online

Tervetuloa mukaan Sulavan maksuttomaan webinaariin, jossa käydään läpi perusasiat Microsoft Fabricista, sen hyödyistä ja mahdollisuuksista.

Mikä on Fabric?

Microsoft Fabric on kaikenkattava analytiikkaratkaisu yrityksille. Fabric kattaa kaikki toiminnot dataliikenteestä reaaliaikaiseen analytiikkaan ja liiketoimintaälyyn. Se tarjoaa kattavan valikoiman palveluita, mukaan lukien datalaket, tietojenkäsittelyn ja -integroinnin, kaikki samasta paikasta.

Fabricin avulla sinun ei tarvitse koota erilaisia palveluita eri toimittajilta. Sen sijaan voit nauttia integroidusta, loppuun saakka mietitystä ja helppokäyttöisestä tuotteesta, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan analytiikan tarpeitasi.

Alusta on luotu Software as a Service (SaaS) -perustalle, mikä nostaa helppokäyttöisyyden ja integraation aivan uudelle tasolle.

Webinaarin agenda

  • Mikä on Microsoft Fabric?
  • Mitä hyötyjä Fabric tarjoaa nykyisten dataratkaisuden päälle?
  • Tulisko juuri sinun ottaa Fabric käyttöösi ja miten se onnistuu?

Webinaarin tallennetta ei jaeta julkisesti, vaan se toimitetaan ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

Puhuja


Patrik Aalto

Patrik Aalto

Senior Consultant

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ota yhteyttä Sulavaan!

Jos kiinnostuit kuulemaan aiheesta lisää, täytä yhteydenottolomake ja me olemme sinuun yhteydessä. Voit täyttää lomakkeen tästä.

Haluatko oppia Power BI:n perusteet?

Lataa Sulavan Power BI -opas (pdf)!

Opi lisää kurssilla – DP-601: Implementing a Lakehouse with Microsoft Fabric

Uudessa koulutuksessa opetellaan Microsoft Fabric -alustan käyttöä, keskittyen Lakehouse-konseptiin. Microsoft Fabric -alusta kannattaa ottaa kunnolla haltuun jo nyt, sillä pian saataville tuleva Copilot for Fabric tulee yhdistämään tekoälypalvelut koko datan käsittelyyn ja sitä kautta tekemään datan hallinnoinnista paljon helpompaa.

Kurssi koostuu luentojen lisäksi hyödyllisistä käytännön harjoituksista, jotka valmistavat sinua työskentelemään Lakehouse-ympäristöissä Microsoft Fabric -alustalla.