16.11.22 Yritysjärjestelyt IT:n silmin -seminaari

16.11.2022

Aika & paikka: Ke 16.11.2022 klo 13-19 Helsingin keskusta


Millaisia asioita tietohallinnon tulee ottaa huomioon ja toteuttaa, jotta yrityskauppojen aikaansaama muutos organisaation it-ympäristössä menee kunniakkaasti maaliin? Mitkä ovat parhaat käytänteet?

Yritysjärjestelyt IT:n silmin -seminaari on sinulle, jos organisaatiossasi tapahtuu yritysostoja, yritysten eriyttämistä, fuusioita tai vastaavia tilanteita, joissa saat vastuullesi tietohallintoon ja it-ympäristöön liittyvien asioiden järjestämisen nopeasti muuttuvassa tilanteessa.

ILTAPÄIVÄN AGENDA:

Klo 13 Tilaisuus alkaa

Kimmo Bergius, CTO, Sulava Oy, Johdanto seminaarin aiheeseen

Markus Hänninen, CIO Pyroll: Yhdestä yrityksestä neljäksi – Case Pyroll Group – esityksessä käsitellään yritysjärjestelystä seurannutta jakautumista

Vesa Erolainen, CIO Metso Outotec: Kokemuksia ja käytännön oppeja haastavista yritysjärjestelyistä – Case Metso Outotec

Klo 15.15 Kahvitauko

Klo 15.45 Ohjelma jatkuu

Juha Allonen, CIO, PHM Group: Yritysintegraatiot jatkuvana prosessina kasvuyhtiössä. Takana yli 30 yrityskauppaa viimeisen vuoden aikana – mitä haasteita, oppeja ja käytännön ratkaisuja matkalla on ollut kun ostetut yhtiöt tulevat osaksi konsernin yhteisiä käytäntöjä ja järjestelmiä.

Yhteenveto / Round table-keskustelu ja Q&A. Keskustelun moderoi Katri Valtari, Director / Learning Services, Sulava Oy

17.00-19.00 Yhteinen verkostoitumisdinneri


u003ch5u003eKIINNOSTUITKO?u003c/h5u003ernSeminaari on kutsuvierastilaisuus. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, ole rohkeasti yhteydessä myyntiin: u003cstrongu003eu003ca href=u0022mailto:sales@sulava.comu0022u003esales@sulava.comu003c/au003eu003c/strongu003e

Yritysjärjestelyiden ICT-toteutuksen suunnittelu ja prosessi -webinaaritallenne

Tilaa maksuton webinaaritallenne, jossa Tuomas Pakkanen ja Antti Kirmanen keskustelevat kokemuksistaan yritysjärjestelyiden yhteydessä tarvittavista IT-järjestelmien muutoksista ja niissä opituista parhaista käytänteistä.

Käymme läpi muutamia tyypillisiä yritysjärjestelyjä, erottaminen ja yhdistäminen, sekä kuinka ne tyypillisesti viedään läpi. Keskustelemme organisaation koon vaikutuksesta projektin kompleksisuuteen, mitä erilaisia riippuvuuksia järjestelyn yhteydessä pitää huomioida ja mitä sudenkuoppia tulee pyrkiä välttämään.