31.8.2023 Microsoft Teams Spotlight: uusimmat ominaisuudet ja tulevaisuuden näkymät

31.08.2023

Aihe: Microsoft Teams Spotlight

Aika: Torstai 31.8.2023, 9.00–11.00

Puhuja: Vesa Nopanen

Nopanen Vesa

Tule mukaan maksuttomaan Microsoft Teams Spotlight -webinaariin, jossa saat tietopaketin viimeisistä ja tulevista Microsoft Teamsin ja kollaboraation ominaisuuksista ja niiden tuomista mahdollisuuksista. Elokuun lopun Spotlightissa keskitytään siihen mitä kaikkea Teamsin ympärillä tapahtui kesä-heinä-elokuun aikana ja tällä hetkellä näyttää siltä, että paljon tulee tapahtumaan!

Sulavan tulevaisuuden työn & metaversen johtava konsultti & Microsoft MVP, Vesa Nopanen, johdattaa sinut ajan tasalle Microsoft Teamsin nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Tästä maksuttomasta webinaarista on muodostunut jo ikoninen ”must-have”, jossa osallistujat saavat parasta tietoa parhailta osaajilta ja näkevät miten asiat käytännössä toimivat demojen kautta.

Tässä jaksossa käsitellään muun muassa:

  • Microsoft Teams kokoukset ja muut ominaisuudet
  • Microsoft Copilot
  • Microsoft Teams ja tekoäly
  • Microsoft Teams Premium
  • Microsoft Loop ja Whiteboard  

Webinaari sisältää runsaasti demoja.

Osallistumalla pysyt ajan tasalla Microsoft Teamsista, Copilotista & tekoälystä, Meshistä, Loopista ja muista Teamsiin liittyvistä tuotteista ja ominaisuuksista. Tiedostat mikä on mahdollista jo nyt ja mitä on tulossa lähitulevaisuudessa. Olit sitten tehokäyttäjä, tietohallinnosta tai liiketoimintapäättäjä, niin sisällöstä löytyy jotain jokaiselle roolille. Huomioithan että Spotlight -webinaari ei ole koulutus, vaan infotilaisuus tulevasta. Perinteisesti Veskulla on nopea tahti asioiden esittelyssä.

HUOM! Suomenkielistä webinaaria ei tallenneta. Vain osallistumalla kuulet, mitä Teamsin tulevaisuudessa tapahtuu! Webinaariin rekisteröityneille toimitetaan materiaalit pdf-muodossa.