Metaversumi tutuksi Sulavasti

03.03.2022

Aihe: Microsoft Metaverse tutuksi sulavasti

Puhuja: Aki Antman

Mikä metaverse on ja millaisia mahdollisuuksia se voi tuoda organisaatiollesi esimerkiksi liiketoiminnan ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen, henkilöstökokemukseen, henkilöstön kouluttamiseen tai työtapoihin? Kuinka työelämä muuttuu metaversen mahdollisuuksien ansiosta? Mistä Microsoft Metaversessä on kyse ja miten tutut asiat kuten Microsoft Teams ja Viva liittyvät siihen?

Tänä päivänä puhutaan hybridityöstä ja -kokouksista. Metaverse tuo tähänkin lisää mahdollisuuksia – eikä ole mahdollista vetää selkeää viivaa missä hybridityö päättyy ja metaverse alkaa koska kyse on työn tekemisestä, käytännöistä ja mahdollisuuksien hyödyntämisestä fiksuimmalla tavalla. Siksi metaverse on tärkeä askel hybridityölle ja työn tulevaisuudelle.

Sulava on jälleen kerran Suomessa ensimmäinen ja globaalistikin ainutlaatuinen toimija metaverse-markkinassa. Päätimme ottaa tämän jättiloikan, koska me näemme metaversessä yhtä suuren potentiaalin kuin aikanaan internetissä tai pilvisiirtymässä. Me Sulavalla katsomme metaverseä ensisijaisesti asiakkaidemme työskentelyn, kulttuurin, osaamisen, kilpailukyvyn, koulutuksen ja tuottavuuden kehittämisen näkökulmasta.

Metaversestä voit lukea lisää myös Sulavan blogista.


Tilaa 3.3.2022 pidetyn webinaarin tallenne!

Ota yhteyttä Sulavaan:

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä