17.2.2022 Microsoft Teams Spotlight: Uusimmat ominaisuudet ja tulevaisuuden näkymät

17.02.2022

Aihe: Microsoft Teams uudet ominaisuudet

Aika: 17.2.2022, 9.00–10.30

Puhuja: Vesa Nopanen

Hybridityö, hybridikokoukset, monipuolinen yhdessä työskentely sekä tietysti Metaverse ovat isoja teemoja vuoden 2022 aikana. Tulevaisuuden työ tulee olemaan entistä monimuotoisempaa ja antaa ihmisille valtavasti lisää mahdollisuuksia työskennellä yhdessä uusilla tavoilla. Microsoft Teams vastaa näihin tarpeisiin yhä monipuolisemmin, esimerkiksi hybridityö ja -kokoukset ovat yhä useamman organisaation arkipäivää jo nyt.

Tule mukaan maksuttomaan Microsoft Teams Spotlight -webinaariin, jossa saat tietopaketin viimeisistä ja tulevista Microsoft Teamsin ominaisuuksista ja sen tuomista mahdollisuuksista. Sulavan tulevaisuuden työn & metaversen johtava konsultti & Microsoft MVP, Vesa Nopanen, johdattaa sinut ajan tasalle Microsoft Teamsin nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Tästä maksuttomasta webinaarista on muodostunut jo ikoninen ”must-have”, jossa osallistujat saavat parasta tietoa parhailta osaajilta ja näkevät miten asiat käytännössä toimivat demojen kautta.

Tässä jaksossa käsitellään muun muassa seuraavia teemoja:

  • Hybridikokoukset
  • Hybridityö
  • Microsoft Viva
  • Metaverse
  • Power Platform

Mukana tulee olemaan myös Microsoft Loop sekä useita muita Teamsin uusia ominaisuuksia.

Webinaari sisältää runsaasti demoja.

Osallistumalla pysyt ajan tasalla Microsoft Teamsista ja tiedostat mikä on mahdollista nyt ja tulevaisuudessa. Olit sitten perus- tai tehokäyttäjä tai tietohallinnosta, niin sisällöstä löytyy jotain jokaiselle roolille. Huomioithan että Spotlight -webinaari ei ole koulutus, vaan infotilaisuus tulevasta. Perinteisesti Veskulla on nopea tahti asioiden esittelyssä.

HUOM! Suomenkielistä webinaaria ei tallenneta. Vain osallistumalla kuulet, mitä Teamsin tulevaisuudessa tapahtuu! Webinaariin rekisteröityneille toimitetaan materiaalit pdf-muodossa.


Ota yhteyttä Sulavaan:

sales@sulava.com