Tietoturvakoulutus käyttäjille

COVID-19 ja muutokset päivittäisissä rutiineissamme näkyvät myös rikollisten toimijoiden toiminnassa. Olemme nähneet esimerkiksi COVID-19 -aiheisia sähköposteja, jotka sisältävät viruksia ja koronavirus-aiheisia kalastelusähköposteja.

Valtaosa kalasteluviesteistä ja epäilyttävistä liitteistä jää tietoturvajärjestelmien haaviin, mutta eivät kaikki. Silloin käyttäjä on vahingon estämisessä avainasemassa. On elintärkeää kouluttaa käyttäjät.

Koulutuksemme

Tämä tunnin mittainen koulutus antaa osallistujille tarvittavat perustiedot turvalliseen etätyöskentelyyn. Koulutus antaa osallistujille eväät ottaa huomioon erilaiset tietoturvauhat, jotka liittyvät käyttäjän digitaaliseen identiteettiin, käyttäjätunnuksiin ja salasanoihin sekä antaa ohjeita, kuinka suojautua tämän päivän merkittävimmiltä uhilta.

Saat työpajasta paljon erilaisia vinkkejä ja ideoita ja opit mm. hyödyntämään vahvan autentikaation mahdollisuuksia sekä ymmärtämään millaiset tekijät altistavat käyttäjiä netin rikollisten kohteiksi. Sisältöä voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kenelle: 

Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tietoturvasta, tietoturvaan liittyvistä uhista ja niiltä suojautumisesta. Kurssi antaa hyviä vinkkejä tietoturvasta kaikille, mutta ennen kaikkea etätyötä tekeville tietotyöntekijöille. Ei esitietovaatimuksia.

Kurssin sisältö: 

  • Pilvipalvelut ja kyberturvallisuus
  • Käyttäjäidentiteetti ja siihen kohdistuvat uhat
  • Kuinka tunnistaa uhkia?
  • Käyttäjätunnus ja salasana
  • Salasanaan kohdistuvat uhat
  • Hyvän salasanan määrittäminen
  • Vahva käyttäjätunnistus
  • Tietoturvallisen etätyöskentelyn parhaat käytänteet

Kesto: 1 tunti

Hinta:

Asiakaskohtainen:
900 € + alv (sisältää yhden online-kurssin, johon voi osallistua asiakkaan haluama määrä osallistujia) + 5 000 € + alv (sisältää mahdollisuuden kurssin tallentamiseen ja jakamiseen organisaation sisällä). Jos asiakaskohtainen toteutus edellyttää sisällön muokkaamista tai useita online-kursseja, hinta sovitaan erikseen.

Julkinen toteutus:

190 € + alv / henkilö

Protect your users from phishing when working from home with Microsoft 365 – Katso video!

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Tutustu palveluihin: etätyö ja toimistoon palaaminen

Varusta henkilökuntasi tietotaidolla ja teknologialla. joiden avulla he työskentelevät tehokkaasti ja turvallisesti etänä ja toimistolla.

Lue lisää