Tuo työkaveri mukaan oppimaan

Power BI, Power Platform ja Dynamics 365 -koulutukset –50 % ostaessasi vähintään kaksi koulutusta/ilmoittamalla kaksi osallistujaa.

Ystävänpäiväviikon ajan 12.–18.2.2024 voit ilmoittautua Power BI, Power Platform ja Dynamics 365 -koulutuksiin puoleen hintaan, kun valitset vähintään kaksi eri koulutusta tai ilmoitat samaan koulutukseen vähintään kaksi henkilöä! Voit tutustua kaikkiin kampanjaan sisältyviin kursseihin verkkokaupassa: Power BI, Power Platform ja Dynamics 365 -koulutukset

Ystävänpäiväviikon koulutustarjous:

Kampanjan aikana voit ostaa Power BI, Power Platform ja Dynamics 365 -koulutuksia verkkokaupasta 50 % alennuksella! Alennus aktivoituu, kun valitset vähintään kaksi kurssia tai ilmoitat kaksi osallistujaa ja käytät kassalla alennuskoodia: FRIEND

Kampanja on voimassa vain 12.–18.2.2024.

Kampanjaan kuuluvan Power Platform Low-code kehittäjäksi 10 viikossa -koulutusohjelman osalta voit ilmoittaa kaksi henkilöä yhden hinnalla samaan koulutusohjelmaan. Ohjelmaan sisältyvät sparraustunnit (10 h) ovat yhteisiä.

MB-910: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (CRM) -kurssin toteutus 13.2. sekä MB-920: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (ERP) -kurssin toteutus 21.3. eivät kuulu kampanjaan, sillä niissä on jo valmiiksi alennettu hinta 180 € + alv.

Koulutuskortti ei käy maksuna kampanjatarjousta hyödyntäessä, sillä alennus on jo laskettu mukaan koulutuskortin hankintavaiheessa. Mikäli sinulla herää tämän suhteen kysyttävää, ole yhteydessä!

Tutustu koulutuksiin

Olemme Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia. Kouluttajamme ovat myös konsultteja – Heillä on kokemusta lukuisista asiakasprojekteista ja tuovat viimeisimmän tiedon koulutuksiin aidoista käytännön tilanteista! Valikoimastamme löydät käytännönläheisiä täsmäkoulutuksia, yksipäiväisiä perusteet haltuun -koulutuksia, sekä roolipohjaisia useamman päivän syventäviä koulutuksia.

Poimintoja kampanjaan sisältyvistä koulutuksista


Koulutuksistamme sanottua

”Asiantunteva ja innostunut ote on hyvä. Aikataulu piti eikä paineen tunnetta siitä tullut vaikka käytiin läpi paljon asioita ja osallistujillakin on erilaiset aikaisemmat käyttökokemukset Power BI:stä.”

”Todella kiva, kun avasit sanallisesti eri toimintojen merkityksiä etenkin funktioiden ja komentojen osalta! Ja oli tosi hyvä, kun käytiin harjoitukset yhdessä läpi. Itsekseen tehtynä funktioiden kopioiminen valmiina ei olisi opettanut niiden merkityksiä!”

”Hyvin vedetty kokonaisuus, vaikka varmasti jo useampi vastaava takana onkin. Perusteita käsitellessä on kouluttajan aina ”pakotettava” itsensä peruste-tasolle, tämä onnistui todella hyvin. Sain kurssista juuri täsmälleen sen tiedon mitä halusinkin ja koko iltapäivän mietin vain samalla, että mitäs kaikkea käytännöllistä ja hyödyllistä näillä työkaluilla voisikaan yrityksellemme rakentaa. :)”


Tarvitsetko apua koulutusten valinnassa?

Koulutusasiantuntijamme neuvovat ja opastavat tarpeisiinne sopivien koulutusten löytämisessä mielellään. Autamme muun muassa osaamistarpeiden kartoittamisessa ja koulutuskokonaisuuksien suunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua koulutuksiin liittyvissä asioissa!

Ota yhteyttä: p. 040 749 5606 tai christa.lindstrom@sulava.com

Ota yhteyttä: p. 045 227 0722 tai merja.nykanen@sulava.com


Kurkista Sulavan koulutuskeskukseen

Järjestämme valtaosan monipäiväisistä koulutuksista hybridinä: Voit osallistua mukaan paikanpäällä koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä tai Teamsin välityksellä.