Tuo työkaveri mukaan oppimaan

Power BI ja Power Platform koulutukset -50% ostaessasi vähintään kaksi koulutusta/ilmoittamalla kaksi osallistujaa.

Sinun ei tarvitse olla IT-asiantuntija hyödyntääksesi Power Platform alustan mahtavia työkaluja, kuten raportointi- ja analytiikkatyökalu Power BI:tä tai low-code/no-code sovellusten luontityökalua Power Appsia!

Power Platformin avulla voit kehittää ratkaisuja tarpeisiin, joita sinä näet omassa työssäsi. Olisiko manuaalisen työn määrää mahdollista vähentää? Voisiko toistuvia toimenpiteitä automatisoida? Saatko laadukasta ja ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi?

Ystävänpäiväviikon ajan 13.-19.2.2023 voit ilmoittautua Power BI ja Power Platform -koulutuksiin työkaverin kanssa kaksi yhden hinnalla! Tutustu jo etukäteen kaikkiin kampanjaan sisältyviin kursseihin verkkokaupassa: Power BI ja Power Platform -koulutukset

Ystävänpäiväviikon kurssitarjous:

Kampanjan aikana voit ostaa Power BI ja Power Platform koulutuksia verkkokaupasta 50 % alennuksella! Alennus aktivoituu, kun valitset vähintään kaksi kurssia tai ilmoitat kaksi osallistujaa ja käytät kassalla alennuskoodia: sulavakaveri

Kampanja on voimassa vain 13.-19.2.2023.

Koulutuskorttia ei voi käyttää sellaisenaan hintakampanjoiden hyödyntämiseen, sillä alennus on jo laskettu mukaan koulutuskortin hankintavaiheessa. Koulutusasiantuntijamme kuitenkin huolehtivat, että saat kurssit aina parhaan hintaedun mukaisesti. Mikäli sinulla herää tämän suhteen kysyttävää, ole yhteydessä!

Tervetuloa mukaan oppimaan Power Platformin saloja Sulavalle! Olemme Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia. Valikoimastamme löydät käytännönläheisiä täsmäkoulutuksia, yksipäiväisiä perusteet haltuun -koulutuksia, sekä roolipohjaisia useamman päivän syventäviä koulutuksia.

Järjestämme valtaosan koulutuksistamme hybridinä: Voit osallistua mukaan paikanpäällä koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä tai Teamsin välityksellä.

Poimintoja kampanjaan sisältyvistä koulutuksista


Power BI ja Power Platform -koulutuksistamme sanottua

”Asiantunteva ja innostunut ote on hyvä. Aikataulu piti eikä paineen tunnetta siitä tullut vaikka käytiin läpi paljon asioita ja osallistujillakin on erilaiset aikaisemmat käyttökokemukset Power BI:stä.”

”Todella kiva, kun avasit sanallisesti eri toimintojen merkityksiä etenkin funktioiden ja komentojen osalta! Ja oli tosi hyvä, kun käytiin harjoitukset yhdessä läpi. Itsekseen tehtynä funktioiden kopioiminen valmiina ei olisi opettanut niiden merkityksiä!”

”Hyvin vedetty kokonaisuus, vaikka varmasti jo useampi vastaava takana onkin. Perusteita käsitellessä on kouluttajan aina ”pakotettava” itsensä peruste-tasolle, tämä onnistui todella hyvin. Sain kurssista juuri täsmälleen sen tiedon mitä halusinkin ja koko iltapäivän mietin vain samalla, että mitäs kaikkea käytännöllistä ja hyödyllistä näillä työkaluilla voisikaan yrityksellemme rakentaa. :)”


Tarvitsetko apua koulutusten valinnassa?

Koulutusasiantuntijamme neuvovat ja opastavat tarpeisiinne sopivien koulutusten löytämisessä mielellään.

”Haluan palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ns. “avaimet käteen”-periaatteella. Asiat hoituvat kauttani nopeasti ja ongelmitta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autan sinua koulutuksiin liittyvissä asioissa.”

Ota yhteyttä: p. 040 749 5606 tai christa.lindstrom@sulava.com