Tietoturvakampanja 18.9.–31.10.2023

Microsoft-tietoturvakoulutuksia –50% ostaessasi vähintään kaksi koulutusta/ilmoittamalla kaksi osallistujaa.

Haluamme Sulavalla tukea henkilöstönne tietoturvaosaamisen kasvattamista ja voitte nyt kouluttaa kaksi henkilöä yhden hinnalla. 50 %:n alennus on voimassa myös silloin, kun valitset useampia kampanjaan kuuluvia tietoturvakursseja tai ilmoitat useamman henkilön samaan koulutukseen.

Tietoturvakampanja:

Kampanjan aikana voit ostaa tietoturvakoulutuksia verkkokaupasta 50 % alennuksella. Alennus aktivoituu, kun valitset vähintään kaksi kurssia/ilmoitat kaksi osallistujaa ja käytät kassalla alennuskoodia: security23

Kampanja on voimassa 18.9.–31.10.2023.

SC-900: Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals -kurssi (joissa alennettu hinta 100 €/osallistuja) ei kuulu kampanjaan.

John Craddock 5-day Hands-on Masterclass: Microsoft Identity -koulutus ei kuulu kampanjaan.

Koulutuskortti ei käy maksuna kampanjatarjousta hyödyntäessä, sillä alennus on jo laskettu mukaan koulutuskortin hankintavaiheessa. Mikäli sinulla herää tämän suhteen kysyttävää, ole yhteydessä!

Tutustu tietoturvakoulutuksiin

Sulava on Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia alansa ammattilaisia. Valikoimastamme löydät käytännönläheisiä täsmäkoulutuksia, yksipäiväisiä perusteet haltuun -koulutuksia, sekä roolipohjaisia useamman päivän syventäviä koulutuksia.

Järjestämme valtaosan monipäiväisistä koulutuksista hybridinä: Voit osallistua mukaan paikanpäällä koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä tai Teamsin välityksellä.

Poimintoja kampanjaan sisältyvistä koulutuksista

Perusteet haltuun ensin? Osallistu satasella Fundamentals-koulutukseen

Mikäli olet kiinnostunut tietoturvasta, vaatimustenmukaisuudesta tai identiteeteistä pilvipohjaisissa ja niihin liittyvissä Microsoft ratkaisuissa, SC-900: Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals -kurssi on sinua varten! Koulutuspäivän aikana saat hyvän yleiskuvan, mitä tietoturvapalveluita Microsoft tarjoaa ja miten niitä voidaan soveltaa.

Tarjoamme lokakuussa järjestettävät toteutukset edulliseen hintaan 100 € + alv. (norm. 790 €)

Tutustu koulutukseen

Kurkista Sulavan koulutuskeskukseen

Tarvitsetko apua koulutusten valinnassa?

Koulutusasiantuntijamme neuvovat ja opastavat tarpeisiinne sopivien koulutusten löytämisessä mielellään.

”Haluan palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ns. “avaimet käteen”-periaatteella. Asiat hoituvat kauttani nopeasti ja ongelmitta. Autan mm. osaamistarpeiden kartoittamisessa ja koulutuskokonaisuuksien suunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autan sinua koulutuksiin liittyvissä asioissa!”

Ota yhteyttä: p. 040 749 5606 tai christa.lindstrom@sulava.com