Perusteet haltuun Fundamentals-kursseilla

Aloita uusi vuosi uudella osaamisella! Tarjoamme vuoden ensimmäiset Microsoft Fundamentals -toteutukset hintaan 180 € + alv.

Osallistumalla Microsoft Fundamentals -koulutuksiin saat hyvät perustiedot Microsoft-palveluiden monipuolisista ominaisuuksista! Kurssit auttavat sinua hahmottamaan, mitä Microsoftin kolme pilveä (Azure, Dynamics 365 ja Microsoft 365) tarjoavat ja mitä hyötyjä ne tuovat organisaatiolle.

Perustason kurssit toimivat loistavana oppimispolun aloituksena uutta uraa aloittavalle tai kenelle tahansa, joka haluaa perehtyä Microsoft-teknologiaan.

Fundamentals-kursseille osallistuminen antaa myös hyvät eväät tutustua palvelun ominaisuuksiin ja sitä kautta auttaa päättämään, millaisia asioita halutaan toteuttaa sisäisesti ja mihin käyttää kumppania.

Vuoden ensimmäiset kurssitoteutukset 180 € + alv.

Tekoälyyn liittyvät Fundamentals-kurssit toistaiseksi 180 € + alv.

Tarjouksen tiedot

Tarjoamme vuoden ensimmäisen kurssitoteutuksen kustakin Microsoft Fundamentals -kurssista hintaan 180 € + alv./osallistuja. Etu koskee vain vuoden ensimmäisiä toteutuksia eikä osallistumista voi siirtää eteenpäin etuhintaan.

Koulutuskortti ei käy maksuna kampanjatarjousta hyödyntäessä, sillä alennus on jo laskettu mukaan koulutuskortin hankintavaiheessa. Mikäli sinulla herää tämän suhteen kysyttävää, ole yhteydessä!

Ilmoittaudu Microsoft Fundamentals -koulutuksiin