Kartuta kansalaistaitojasi

HPR-seminaarilippu + Power BI tai Power Platform -kurssi + sertivoucher 1 790 € pakettihintaan 4.12. saakka!

Tiedolla johtaminen, liiketoimintaprosessien tehostaminen ja uusien liiketoimintasovellusten kehittäminen ovat tämän päivän kansalaistaitoja!

Suomalaisen yhteiskunnan ja organisaatioiden digitalisaatio on aika viedä seuraavalle tasolle, jotta menestymme jatkossakin. Nyt jos koskaan on aika kasvattaa kaikkien organisaatioiden osaamista.

Tukeakseen tätä Sulava tarjoaa nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden: tule hakemaan parhaat ideat liiketoimintasi prosessien kehittämiseen muiden organisaatioiden inspiroivista esimerkeistä, hanki tekninen tietotaito toteutukseen kursseiltamme ja todenna taitosi sertifioitumalla paketoituun erityishintaan!

Paketti sisältää:

  • Osallistumisen HPR-seminaariin 13.12.2022 (norm. 995 €)
  • Osallistumisen valitsemallesi kurssille joko PL-100: Power Platform App Maker 13.-15.2. tai PL-300: Power BI Data Analyst 23.-25.1.2023 (norm. 1 790 €)
  • Sertifikaattivoucherin yrityksesi käyttöön (norm. 210 €)

Nyt saat tämän kaiken pakettihintaan 1 790 €! Normaali yhteenlaskettu arvo tuotteille on 2 995 € eli hankkimalla paketin säästät huomattavasti. Pidensimme kampanja-aikaa 4.12.2022 asti.

Osta verkkokaupasta

Mikäli hyödynnät koulutuskorttia maksamiseen, saat alennuksen paremman hintaedun mukaisesti.

Tutustu tarkemmin

Inspiroidu yritystarinoista ja verkostoidu HPR-seminaarissa

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin Microsoft 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma. Syksyn 2022 HPR järjestetään 13.12.2022 Sokos Hotel Triplassa. Osallistua voit vaihtoehtoisesti etänä striimin kautta.

Syksyn tapahtuman sisällä järjestetään kaksi tapahtumaa: toinen sali teemoittuu M365:n ytimeen ja toinen sali Power Platformiin.

Hanki tietotaito koulutuksistamme

Hanki tietotaidot joko ideoittesi läpivientiin PL-100: Power Platform App Maker -kurssilta tai tiedolla johtamiseen PL-300: Power BI Data Analyst -kurssilta.

PL-100: Power Platform App Maker -kurssilla opetellaan tekniikoita, joilla helpotetaan liiketoimintasovellusten yksinkertaistamista ja automatisointia. Tutustu kurssin pidempään kuvaukseen.

PL-300: Power BI Data Analyst -kurssilla opit analysoimaan dataa Microsoft Power BI:llä ja rakentamaan raportointiratkaisuja raakadatasta lähtien aina automaattisesti päivittyviin selaimella tarkasteltaviin raporttikokonaisuuksiin asti. Tutustu kurssin pidempään kuvaukseen.

Osoita osaamisesi ja suorita Microsoft-sertifikaatti

Pakettiin kuuluu myös Microsoft Advanced sertifikaattivoucher, jonka avulla voit suorittaa sertifikaattikokeen. Voucher ei ole sidottu näihin kursseihin eikä kehenkään henkilöön, joten sen voi käyttää organisaatiossa kuka tahansa. Haastavan sertifioitumiskokeen ansiosta osallistuja sisäistää asian perinpohjaisesti. Voucherin voimassaoloaika on 6 kk hankintahetkestä.