Black Friday -viikko 21.-28.11.2022

Kaikki koulutukset -50% ostaessasi vähintään kaksi koulutusta/ilmoittamalla kaksi osallistujaa.

Hyödynnä Black Friday -viikon koulutustarjous ja panosta osaamisen kehittämiseen Sulavan suosituilla kursseilla! Olemme laittaneet kurssitoteutuksia tarjolle pitkälle kevääseen 2023, joten nyt on mitä mainioin tilaisuus kartoittaa ja suunnitella koko kevään osaamistarpeet.

Black Friday -viikon kurssitarjous:

Kampanjan aikana voit ostaa mitä tahansa koulutuksiamme verkkokaupasta 50 % alennuksella! Alennus aktivoituu, kun valitset vähintään kaksi kurssia/ilmoitat kaksi osallistujaa ja käytät kassalla alennuskoodia: blackfriday22

Kampanja on voimassa vain 21.-28.11.2022.

Mikäli hyödynnät koulutuskorttia maksamiseen, saat alennuksen paremman hintaedun mukaisesti.

Asiantuntijamme perehdyttävät Microsoft-teknologioiden saloihin, tukevat ammattiosaamisen kehittämisessä ja auttavat ymmärtämään miten saat kaiken hyödyn irti organisaatiollesi! Koulutusaiheita ovat muun muassa Azure, Teams, Power Platform, Power BI, sovelluskehitys, Excel, SQL, SharePoint ja tietoturva. Sulava on Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia.

Valikoimastamme löydät käytännönläheisiä täsmäkoulutuksia, yksipäiväisiä perusteet haltuun -koulutuksia, sekä roolipohjaisia useamman päivän syventäviä koulutuksia. Tutustu koko koulutusvalikoimaan verkkokaupassa.

Järjestämme valtaosan koulutuksistamme hybridinä: Voit osallistua mukaan paikanpäällä koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä tai Teamsin välityksellä.

Poimintoja suosituimmista koulutuksistamme

Tarvitsetko apua koulutusten valinnassa?

Koulutusasiantuntijamme neuvovat ja opastavat tarpeisiinne sopivien koulutusten löytämisessä mielellään. Ota rohkeasti yhteyttä:

Christa Lindström p. 040 749 5606, christa.lindstrom@sulava.com