Tiedon luokittelun ja suojaamisen -asiantuntija

Sulavan tavoite on olla paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa toteuttamassa pilviratkaisuja, siirtämässä palveluja Azureen ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista palveluliiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Olemme osa The Digital Neighborhoodia, kasvavaa itsenäisten teknologiayritysten ja yli 1000 asiantuntijan yhteisöä. Kaikki yhteisön yritykset ovat oman alansa johtajia, olemme erikoistuneet Microsoftiin, pilviteknologioihin ja dataan. 

Haemme tiedon luokitteluun ja suojaamiseen keskittyvää asiantuntijaa mielenkiintoisiin ja vaativiin asiakasprojekteihin. Oletko aiemmin tehnyt töitä tiedon luokittelun ja suojaamisen parissa ja haluat nyt kehittää taitojasi laajemmin M365- ja Azure -pilvipalveluiden suuntaan? Omaat kokemusta sekä asiakkaiden luokittelukäytäntöjen ja niihin liittyvien kontrollien ja prosessien rakentamisessa, kuin myös käytäntöjen, kontrollien ja prosessien viemisessä käytännön tekniseen toteutukseen. Toivomme sinulla olevan myös kokemusta Microsoftin Information Protection- ja Purview -teknologiaportfolioon liittyvistä asiakastoteutuksista, tai vastaavista asiakastoteutuksista muiden valmistajien teknologioiden avulla. 

Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi. Olet osa ketteriä ja osaavia tiimejämme, jotka vievät asiakkaamme kohti uutta teknologiaa ja työelämän muutosta.

Mitä toivomme sinulta?

 • Kokemusta tiedon luokitteluun liittyvien käytäntöjen, kontrollien ja prosessien suunnittelussa ja määrittelyssä
 • Käytännön kokemusta asiakasprojekteista Microsoftin ja muiden valmistajien tiedon luokitteluun ja suojaukseen liittyvien toteutusten parissa
 • Kykyä ja halua rakentaa uusia ketteriä, pilvipohjaisia tiedon luokittelun ja suojauksen toteutuksia Microsoftin Purview-teknologioiden avulla 
 • Halua kehittää konsulttina ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin
 • Olet hyvin oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti

Plussaa on, jos sinulta löytyy:

 • Suoritettuja Microsoft-sertifiointeja – joita muuten suoritat meillä paljon lisää oman kehityskaaresi mukaan
 • Laajempaa Microsoft 365- ja Azure -pilvipalveluiden kokemusta
 • Ymmärrystä PKI- ja varmenneympäristöistä ja niihin liittyvistä palveluista
 • Laajempaa kokemusta sekä Microsoftin että muiden valmistajien tietoturvateknologioista

Tarjoamme parhautta

Meillä saat vapauden kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan, ja sinulla on aina mahdollisuus suorittaa erilaisia kursseja ja sertifikaatteja koulutuskeskuksessamme silloin kun haluat. Sinulla on vapaus valita missä ja milloin teet työsi. Meillä työntekijöihin luotetaan aidosti ja saat tehdä päätöksiä hyvin itsenäisesti. Arvommekin sanovat, että ”Sinulla on valta” ja valta tuo aina myös vastuuta.

Kollegasi ovat kovia tekijöitä ja osaamisen taso on korkealla. Työtehtävät ja vaihtuvat projektit ovat mielenkiintoisia, joten et varmasti tylsisty. Meillä saat olla oma itsesi. Kannustamme avoimeen keskustelukulttuuriin ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon yhteistä tekemistä koko porukalle (mm. kuukausipalaverit, etätyöviikot, kuukauden aktiviteetit, pikkujoulut ja liikuntapäivä). Lopuksi, meillä on hyvä palkkamalli.

Hybridityöskentely on meille arkipäivää ja saat vapaasti valita missä työskentelet. Toimistot meillä sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa sekä Dubaissa. Työsuhde on vakituinen.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä ja Sulavan arvoihin täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään Sulava. Kannattava kasvuyritys. Osa The Digital Neighborhoodia. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Future Workplaces -sertifikaatti. Kattavat työsuhde-edut.

Lue lisää Sulavasta

Mitä et meiltä löydä? 

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-tyyppejä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta. 

Lisätietoja:

Onko sinulla kysyttävää? Ollaan yhteyksissä!

Juha Heikkonen
Henkilöstöjohtaja
+358 50 554 1641
juha.heikkonen@sulava.com

Olli Jääskeläinen
Director, Technology Services
+358 44 733 7020
olli.jaaskelainen@sulava.com

Kiinnostuitko? Hae meille!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme rekrytoinnissa heti, kun Sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse). 

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijan tietosuojaselosteeseen täältä.

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

Jätä hakemuksesi tästä

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx