Sovelluskehittäjäkouluttaja

Haemme innokasta ja innostavaa sovelluskehityskouluttajaa,  jolle sovelluskehitys on intohimo, mutta joka innostuu myös sovelluskehityksen kouluttamisesta ja sovelluskehitysosaamisensa siirtämisestä muille. 

Yksi keskeinen osa koulutuspalvelujemme tarjontaa ovat Azureen liittyvät kehittäjä- ja arkkitehtikurssit, ja toivomme sinulla olevan kokemusta niitä, tai ainakin kokemusta kursseissa läpikäytävistä teknologioista. Lisäksi olisi hienoa, jos portfolioosi kuuluisi myös datapalvelujen kehitysosaaminen, koska myös sillä puolella on tarjolla koulutettavaa.

Koulutushommien ohessa tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden osallistua sovelluskehitysprojekteihin. Eikä hätää, vaikka et vielä ihan kaikkea yllä mainittua hanskaisikaan, meiltä löytyy keinot kehittää ja hioa osaamistasi kohti Azure-kehityksen huippuosaajaa. Tulet tarvitsemaan osaamista esimerkiksi seuraavilla osa-alueilla: 

 •  C# tai jokin muu Azuren sovelluskehitykseen liittyvä kieli 
 • .NET Core  
 • JavaScript / TypeScript  
 •  React  
 •  Azuren perusarkkitehtuuri – tilaukset, käyttöoikeudet ja hakemisto, resurssiryhmät, verkkoyhteydet, porttaalit ja luonnollisesti Azuren skriptikielet PowerShell ja CLI  
 •  Virtuaalipalvelimet ja niihin liittyvät palvelut  
 • Azuren PaaS-palvelut, kuten Azure App Service, Functions, Service Bus ja Azure Storage 
 • Azuren Data-palvelut, kuten SQL Database ja Cosmos DB 
 • Azuren analytiikkapalvelut  
 • Azuren kehittäjäpalvelut, esim. Azure DevOps  
 • Microsoft Graph API  

Kaikkea ei todellakaan tarvitse osata, vaan valitse listalta osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi, ja sisällytä ne työhakemukseesi.  

Lisätietoja voit tiedustella:  

Laura Anttolainen: laura.anttolainen@sulava.com , +358505541633 

Kimmo Bergius: kimmo.bergius@sulava.com, +358 942723042  

Juha Heikkonen (lomalla 2.1.2021 asti): juha.heikkonen@sulava.com, +358505541641 

Me tarjoamme parhautta

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Teet työsi aina uusimpia teknologioita hyödyntäen ja katseesi on vahvasti tulevaisuudessa. Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit.

Mitä et meiltä löydä?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.


HAE PAIKKAA!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan lomakkeen kautta  ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx

  Tutustu tuleviin kollegoihisi!