Sulava asiakasvastuullinen myyjä

Haemme nyt kokenutta asiakasvastuullista myyjää täydentämään myyntitiimiämme.

Sulavan tavoite on olla paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Olet kovan luokan ammattilainen, joka kuuntelee asiakasta, palvelee ja haluaa löytää asiakkaalle juuri sen oikean ratkaisun. Tiedät, että asiakasta ei kiinnosta pelkkä tuote-esittely, jargoni tai wikipedia. Asiakas haluaa myyjältä tukea, asiantuntijuutta ja kykyä tuottaa ratkaisuja, joista heille on aidosti HYÖTYÄ.

Mitä toivomme sinulta?

 • Sinulla on vankka kokemus ja näyttöä pilvipalveluiden myyntityöstä / ratkaisumyynnistä ja ymmärrät hyvin sekä teknologiaa että asiakkaan liiketoimintatarpeita.
 • Osaat kertoa asiakkaalle erilaisista ratkaisuista, joista on todistetusti hyötyä. Ratkaisuissa on keskiössä Microsoftin pilvipalvelut.
 • Kuuntelet mitä asiakkaalla on sanottavana ja pystyt kartoittamaan sen mitä asiakas aidosti tarvitsee. Se ei aina ole se mitä asiakas olettaa tarvitsevansa, koska heillä ei välttämättä ole viimeisintä tietoa käytettävissä.
 • Haluat kehittää jo olemassa olevia asiakkuuksia pitkäjänteisesti sekä hankkia aktiivisesti uusia asiakkaita.
 • Toimit asiakkaiden silmissä vakavasti otettavana kumppanina, joille asiakkaat voivat avata jopa strategisia tasoja liiketoiminnastaan.
 • Ymmärrät Microsoftin palvelukokonaisuuksia sekä tuotteiden ominaisuuksia riittävällä tasolla myös teknisesti.
 • Olet proaktiivinen tekijä, jolle ei tarvitse vääntää modernin myynnin ja asiakastyön vaatimuksia rautalangasta eikä ratakiskosta.
 • Et ole vain omaan napaasi tuijottava mursu, vaan aidosti tiimipelaaja ja ymmärrät tiimityön merkityksen
 • Tiedät, että tuloksia syntyy asiakastyytyväisyyden, maineen ja suosittelun kautta. Näet asiakkaasi eteen myös huomattavan määrän vaivaa ja pidät asiakkaallesi antamasi lupaukset.
 • Avullasi asiakas saa markkinoiden parasta palvelukokemusta.
 • Myynnin tukemiseksi pystyt tuottamaan laadukkaita esityksiä ajatuksistasi.
 • Ymmärrät tietoturvan päälle muutenkin kuin erityisen pitkällä salasanallasi, seuraat pilvipalveluiden kehittymistä ja innostut kun kuulet, että asiakas pohtii kvanttitietokoneiden käyttöä.
 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti.

Me tarjoamme parhautta

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Teet työsi aina uusimpia teknologioita hyödyntäen ja katseesi on vahvasti tulevaisuudessa. Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään sulavalainen. Kannattava kasvuyritys. Osa kansainvälistä organisaatiota. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Metaverse. Dubai.

Mitä et meiltä löydä?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.


HAE PAIKKAA!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan lomakkeen kautta  ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx

  Tutustu tuleviin kollegoihisi!