Sovelluskehittäjä

Sulavalla korostuu valta ja vastuu omista töistä. Meillä saat itse valita, mikä on mielestäsi asiakkaan kannalta paras ratkaisu ja toteutustapa. Ammattitaitoosi ja kykyysi tehdä oikeita päätöksiä luotetaan: Olet itse koodisi ja arkkitehtuurisi herra.

Lue lisää sovelluskehittäjämme Joonaksen kokemuksista Sulavalla.

Haemme oma-aloitteisia sovelluskehittäjiä, jotka eivät pelkää ottaa vetovastuuta omista projekteistaan. Keskustelu asiakkaan kanssa sujuu, ja rohkeus kysyä ja esittää omaan asiantuntemukseesi perustuvia arvioita on sinulle luontevaa. Teemme työtä paljon itsenäisesti ilman suurta tiimiä, ja odotamme sinulta rohkeutta tarttua toimeen, vaikka kaikki osaaminen ei vielä olisikaan huippuunsa hiottua. Nopea oppiminen, työkaverille kilauttaminen ja valmiin tai puolivalmiin koodin nopea hyödyntäminen auttavat paljon.

Sulavalla elämme pilven aallonharjalla, ja teemme päivittäin töitä bleeding edge -teknologioiden parissa. Teemme itsekin sitä, mitä saarnaamme. Täällä siis jatkuva kehittyminen on arkipäivää, ja jaamme aktiivisesti oppimaamme uutta tietoa toisillemme.

Sulavana sovelluskehittäjänä sinulla on kokemusta Microsoft teknologioista, ja voit ehkä jopa näyttää jo tehtyjä sovelluksia. Meillä pääset tekemään töitä esimerkiksi:

 • C#  
 • .NET Core  
 • JavaScript / TypeScript  
 • React  
 • Azure App Service  
 • Azure Functions  
 • Microsoft Graph API  
 • SPFx  
 • Azure SQL  
 • Cosmos DB 

Kaikkea ei todellakaan tarvitse osata, vaan valitse listalta osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi ja sisällytä ne työhakemukseesi.

Jos olet vasta-aloittava sovelluskehittäjä ja tunnet koodinpaloa, aloita urasi joka tapauksessa täyttämällä työhakemus tämän ilmoituksen lopussa olevan ohjeen mukaisesti.

Tarjoamme parhautta

Sulava tarjoaa konsultointi- ja koulutuspalvelut moderniin työhön, liiketoiminnan tuottavuuteen, Microsoftin pilvialustoihin ja tietoturvaan. Olemme kansainvälistyvä kasvuyritys.

Viemme asiakkaamme työn tulevaisuuteen. Mahdollistamme asiakkaidemme liiketoiminnan mukautumisen yhä nopeammin muuttuvan maailman vaatimuksiin. Microsoft-pilviteknologioiden hyödyntäminen liiketoiminnassa on meille intohimo ja työn muutos sydämen asia.

Meillä kätesi jälki näkyy. Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Reilu palkka. Tiimityö. Etätyö. Sinulla on valta. Itsenäisyys. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit.

Lue lisää Sulavasta.

Mitä et meiltä löydä?

Meiltä et löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

Työpaikka on vakituinen. Etätyö on ollut arkeamme yrityksen alkuajoista alkaen.

Etenemme heti kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).


Hae meille!

Toteuta Queue storage -triggerillä käynnistyvä Azure Function -sovellus, joka lähettää sähköpostia. Sovelluksen tulee lukea sähköpostiviestin vastaanottaja, otsikko sekä sisältöteksti triggeröinnin aiheuttavasta JSON-viestistä.

Käytä tätä sovellusta lähettämään työhakemuksesi seuraavilla spekseillä:

 • Vastaanottaja: [[VERNA.KOSSILA@SULAVA.COM]]
 • Otsikko: [[TYÖHAKEMUS + NIMI + ….]]
 • Sisältötekstissä tulee olla linkki Azure Blob Storageen lataamaasi Zip-tiedostoon, joka sisältää toteuttamasi functionin lähdekoodin.
 • Functionin tulee liittää vapaamuotoinen työhakemus sekä CV:si sähköpostin liitetiedostoiksi PDF:nä. Saat itse päättää, miten liitetiedostojen liittäminen on toteutettu.

Function tulee toteuttaa C#:lla. Blob Storageen lataamasi Zip-tiedoston linkin tulee toimia, vaikka meillä ei ole pääsyä Azure-tilaukseesi.

Mikäli sinulla ei ole omaa Azure-tilausta käytettävissä, ilmainen trial käy tähän mainiosti.

Lisätietoja voit tiedustella:

Laura Anttolainen: laura.anttolainen@sulava.com, +358505541633

Kimmo Bergius: kimmo.bergius@sulava.com, +358 942723042

Juha Heikkonen (lomalla 2.1.2021 asti): juha.heikkonen@sulava.com, +358505541641

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijan tietosuojaselosteeseen täältä.

Tutustu tuleviin kollegoihisi!