SharePoint -asiantuntija

Haemme SharePoint -asiantuntijaa kehittämään ja toteuttamaan luovia ratkaisuja mielenkiintoisiin ja vaativiin asiakasprojekteihin. Meillä teet työsi aina uusimpia teknologioita hyödyntäen ja katseesi on vahvasti tulevaisuudessa. Haluat kehittää konsulttina ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, innokas uuden oppija, kansainvälisestä yhteistyöstä innostuva ja vastuullinen työntekijä. Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi.

Mitä toivomme sinulta?

 • Sinulla on jo kokemusta modernin SharePointin muokkaamisesta viestintä- ja yhteistyöalustaksi
 • Ymmärrät informaatioarkkitehtuureja ja osaat suunnitella työtä tukevia, selkeitä ja helppokäyttöisiä sisältökokonaisuuksia
 • Osaat fasilitoida tehokkaita työpajoja, visualisoida suunnitelmia esityksiksi ja jäsentää asiakkaan tarpeen ratkaisuehdotukseksi ja konkreettisiksi tehtäviksi
 • Olet hyvin oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää
 • Pystyt viestimään monimutkaisetkin tekniset asiat yksinkertaisiksi ja selkeiksi – kommunikoit sujuvasti IT:n, viestinnän, henkilöstöhallinnon ja liiketoimintojen edustajien kanssa
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti

Plussaa on, jos sinulta löytyy:

 • Microsoft-sertifiointi tai kyky suoriutua sertifioinnista
 • Teknologiaosaamista myös SharePointin ulkopuolelta – erityisesti Teams, Power Platform, PowerShell tai Microsoftin pilvipalveluiden identiteetinhallinta ja tietoturva

Tarjoamme parhautta

Meillä saat vapauden kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan, ja sinulla on aina mahdollisuus suorittaa erilaisia kursseja ja sertifikaatteeja koulutuskeskuksessamme silloin kun haluat. Sinulla on vapaus valita missä ja milloin teet työsi. Meillä työntekijöihin luotetaan aidosti ja saat tehdä päätöksiä hyvin itsenäisesti. Arvommekin sanovat, että ”Sinulla on valta” ja valta tuo aina myös vastuuta.

Kollegasi ovat kovia tekijöitä ja osaamisen taso on korkealla. Työtehtävät ja vaihtuvat projektit ovat mielenkiintoisia, joten et varmasti tylsisty. Meillä saat olla oma itsesi. Kannustamme avoimeen keskustelukulttuuriin ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon yhteistä tekemistä koko porukalle (mm. kuukausipalaverit, etätyöviikot, kuukauden aktiviteetit, pikkujoulut ja liikuntapäivä). Lopuksi, meillä on hyvä palkkamalli.

Kuulumme hollantilaiseen Broad Horizon Group -konserniin, jolla on yli kymmenen sisaryritystä ympäri Eurooppaa. Hybridityöskentely on meille arkipäivää ja saat vapaasti valita missä työskentelet. Toimistot meillä löytyy Helsingistä, Kuopiosta sekä Dubaista. Työsuhde on vakituinen.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä ja Sulavan arvoihin täältä.

Tätä kaikkea on sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään Sulava. Kannattava kasvuyritys. Osa kansainvälistä organisaatiota. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Metaverse. Future Workplaces -sertifikaatti.

Lue lisää Sulavasta

Mitä et meiltä löydä? 

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta. 

Lisätietoja:

Onko sinulla kysyttävää? Ollaan yhteyksissä!

Juha Heikkonen
Henkilöstöjohtaja
+358 50 554 1641
juha.heikkonen@sulava.com

Olli Jääskeläinen
Director, Technology Services
+358 44 733 7020
olli.jaaskelainen@sulava.com

Kiinnostuitko? Jätä heti hakemus!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Haku on auki 22.10.2022 asti. Etenemme rekrytoinnissa kuitenkin heti, kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse). 

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijan tietosuojaselosteeseen täältä.

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

Jätä hakemuksesi tästä

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx