Konsultoiva Power Platform -kouluttaja

Olet idearikas kehittäjä ja tunnistat liiketoiminnan prosesseissa automatisointia odottavia steppejä. Arvostat työtä helpottavia sovelluksia ja teet niitä myös itse – erityisesti Power Platformin avulla. Palat halusta oppia ja jakaa osaamistasi kursseilla, webinaareissa ja blogikirjoituksissa.

Haemme osaavaa ja innostavaa Power Platform -kouluttajaa, joka tekee, puhuu ja nauttii sekä omasta että toisten oppimisesta. Koulutushommien ohessa keskeinen osa työtäsi on asiakkaiden sovellustarpeiden ratkominen konsultin roolissa. Antoisimmissa projekteissa nämä kaksi roolia yhdistyvät.

Pystyt ruksimaan useita väittämiä itsestäsi:

 • Hallitset Power Platformin myös konepellin alta
 • Tunnistat itsessäsi vahvaa liiketoiminnan prosessiosaamista joko myynti-, kenttähuolto/kenttäpalvelu-, projektihallinta tai asiakaspalveluprosesseista
 • Osaat kääntää liiketoiminnan vaatimukset moderneiksi low-code-ratkaisuiksi
 • Ymmärrät, että kouluttamisessa oppija on keskiössä
 • Seinälläsi komeilee Microsoft-sertifikaatteja – joita muuten suoritat meillä paljon lisää
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti
 • Myynnin tukemiseksi ja asiakkaiden hurmaamiseksi pystyt tuottamaan laadukkaita esityksiä ajatuksistasi ja teknisistä ratkaisuista
 • Olet hyvin oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää.

Olet kaipaamamme osaava ja innostava kollega, jos hallitset seuraavia teknologioita: Power Apps, Power Automate (cloud, desktop, business process flow), Dataverse ja Power Virtual Agents. Lisäksi tunnet myös Dynamics 365 (esim. Sales, Marketing, Customer Service tai Field Service) -palvelut.

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.

Lisätietoja voit tiedustella:

Katri Valtari
Johtaja, koulutusliiketoiminta
+35840 529 6829, katri.valtari@sulava.com

Juha Heikkonen
Henkilöstöjohtaja
+35850 554 1641, juha.heikkonen@sulava.com

Me tarjoamme parhautta

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Teet työsi aina uusimpia teknologioita hyödyntäen ja katseesi on vahvasti tulevaisuudessa. Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit.

Mitä et meiltä löydä?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.


HAE PAIKKAA!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan lomakkeen kautta  ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx

  Tutustu tuleviin kollegoihisi!