Full Stack Developer


Sulavan tavoite on olla paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa toteuttamassa pilviratkaisuja, siirtämässä palveluja Azureen ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista palveluliiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Olemme osa The Digital Neighborhoodia, kasvavaa itsenäisten teknologiayritysten ja yli 1300 asiantuntijan yhteisöä. Kaikki yhteisön yritykset ovat oman alansa johtajia, olemme erikoistuneet Microsoftiin, pilviteknologioihin ja dataan. 

Haemme oma-aloitteista Full Stack Developeria, joka ei pelkää ottaa vetovastuuta omista projekteistaan. Keskustelu asiakkaan kanssa sujuu, ja tarkentavien kysymyksien sekä omaan asiantuntemukseesi perustuvien arvioiden esittäminen on sinulle luontevaa. Sulavana sovelluskehittäjänä uskallat myös nostaa kissan pöydälle, jos havaitset projektissasi olevan haasteita. Teemme projektitöitä paljon itsenäisesti tai pareittain. Odotamme sinulta rohkeutta tarttua toimeen, vaikka kaikki osaaminen ei vielä olisikaan huippuunsa hiottua. Otat uusia asioita haltuun nopeasti omatoimisesti, mutta uskallat tarvittaessa myös pyytää osaavilta työkavereilta apua, jos homma ei meinaa edetä. 

Sulavalla korostuu valta ja vastuu omista töistä. Meillä saat itse sovelluskehittäjänä valita, mikä on mielestäsi asiakkaan kannalta paras ratkaisu ja toteutustapa. Ammattitaitoosi ja kykyysi tehdä oikeita päätöksiä luotetaan.  

Mitä toivomme sinulta?

 • Kokemusta seuraavista teknologioista: C#, .NET, JavaScript/TypeScript, ReactJS, Azure DevOps, REST-rajapintojen käyttö (ml. autentikoituminen), SQL/NoSQL-tietokannat  
 • Kokemusta Microsoftin pilviteknologioista ja niiden mahdollisuuksista modernissa työympäristössä (esim. Azure App Service, Azure Functions, Microsoft Graph, SharePoint Framework) 
 • Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisesti 
 • Olet hyvin oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää 

Plussaa on, jos sinulta löytyy: 

 • Microsoft-sertifiointi tai kyky suoriutua sertifioinnista 
 • Microsoftin teknologiaosaamista laajemmin 
 • Kokemusta Microsoftin tai OpenAI:n tekoälypalveluista 


Tarjoamme parhautta

Meillä saat vapauden kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan, ja sinulla on aina mahdollisuus suorittaa erilaisia kursseja ja sertifikaatteja koulutuskeskuksessamme silloin kun haluat. Sinulla on vapaus valita missä ja milloin teet työsi. Meillä työntekijöihin luotetaan aidosti ja saat tehdä päätöksiä hyvin itsenäisesti. Arvommekin sanovat, että ”Sinulla on valta” ja valta tuo aina myös vastuuta.

Kollegasi ovat kovia tekijöitä ja osaamisen taso on korkealla. Työtehtävät ja vaihtuvat projektit ovat mielenkiintoisia, joten et varmasti tylsisty. Meillä saat olla oma itsesi. Kannustamme avoimeen keskustelukulttuuriin ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon yhteistä tekemistä koko porukalle (mm. kuukausipalaverit, etätyöviikot, kuukauden aktiviteetit, pikkujoulut ja liikuntapäivä). Lopuksi, meillä on hyvä palkkamalli, palkkahaitari on laskutettavien työtuntien mukaan 4000–10 000 € / kk.

Hybridityöskentely on meille arkipäivää ja saat vapaasti valita missä työskentelet. Toimistot meillä sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa sekä Dubaissa. Työsuhde on vakituinen.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä ja Sulavan arvoihin täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään Sulava. Kannattava kasvuyritys. Osa The Digital Neighborhoodia. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Future Workplaces -sertifikaatti. Kattavat työsuhde-edut. Välipalat toimistolla.

Lue lisää Sulavasta

Mitä et meiltä löydä?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-tyyppejä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta. 

Lisätietoja:

Onko sinulla kysyttävää? Ollaan yhteyksissä!

Juha Heikkonen
Henkilöstöjohtaja
+358 50 554 1641
juha.heikkonen@sulava.com

Olli Jääskeläinen
Director, Technology Services
+358 44 733 7020
olli.jaaskelainen@sulava.com


Kiinnostuitko? Hae meille!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme rekrytoinnissa heti, kun Sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse). 

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijan tietosuojaselosteeseen täältä.

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx

  Tutustu tuleviin kollegoihisi!