Azure IaaS -arkkitehti

Oletko jo hankkinut osaamista Azure-maailmassa ja ymmärrät kuinka Azuresta voidaan hyödyntää muutakin kuin kapasiteettia? Tiedät mikä Azure CAF -malli on? 

Vai työskenteletkö vielä on-premise -ympäristöissä, asiakkaan omissa konesaleissa tai datakeskuksessa? Työsi on vaativaa asiantuntijatyötä, mutta tunnet palavaa halua tutustua ja siirtyä vihdoin pilvimaailmaan? Sulava on paitsi konsultti- myös koulutustalo ja me koulutamme sinut kurssien ja työssäoppimisen kautta eturivin Azure-osaajaksi. Älä epäröi käräyttää itseäsi meille, me rakennamme sinulle tulevaisuuden tiekartan!

Ketä etsimme? 

Etsimme mielenkiintoisiin ja vaativiin projekteihin kokenutta Azure-arkkitehtia tai on-premise -asiantuntijaa kehittämään luovia pilvipohjaisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Olet ehkä aloittanut palvelinympäristöjen ja verkkojen parissa ja olet jo ottanut tai valmis ottamaan Azure-alustan laajemmin haltuusi. 

Mitä toivomme sinulta?

 • Järjestelmä- ja arkkitehtuuriosaamista on-premise -konesaleista, virtuaalipalvelimista ja verkoista
 • Ymmärrystä Azure CAF -mallista tai valmiutta opiskella niitä
 • Näkemystä modernin IaaS-ympäristön tietoturvan ja hallintamallin toteuttamisesta 
 • Vankkaa Azure-kokemusta IaaS-palveluiden osalta tai palavaa kiinnostusta aiheeseen
 • Halua kehittää ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin 
 • Olet oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää 
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti. 

Ei haittaa lainkaan, jos sinulta löytyy:

 • Suoritettuja Microsoft-sertifiointeja  
 • Laajaa Microsoft 365- ja Azure PaaS-palveluiden kokemusta 
 • Intoa myös kouluttamiseen 

Lisätietoja voit tiedustella:

Olli Jääskeläinen
Director, Technology Services
+358 44 733 7020
olli.jaaskelainen@sulava.com

Juha Heikkonen
Henkilöstöjohtaja
+358 50 554 1641
juha.heikkonen@sulava.com

Me tarjoamme parhautta

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Teet työsi aina uusimpia teknologioita hyödyntäen ja katseesi on vahvasti tulevaisuudessa. Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään sulavalainen. Kannattava kasvuyritys. Osa kansainvälistä organisaatiota. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Metaverse. Dubai.

Mitä et meiltä löydä?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.


Hae meille!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti, kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei sähköpostitse).

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijan tietosuojaselosteeseen täältä.

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx

  Tutustu tuleviin kollegoihisi!