Azure Data -kouluttaja


Haluatko olla modernin tiedon käsittelyn moniosaaja, joka palaa halusta kehittyä ja kehittää toisia, oppia ja opettaa. Jos puhut sujuvasti Azureen pohjautuvien dataratkaisujen kieltä ja olet paitsi puhuja, myös tekijä, olet kaipaamamme kollega.  

Ketä etsimme?

Etsimme sulavaan joukkoomme Azure Datan mestaria opastamaan asiakkaitamme alkuun ja eteenpäin Azure-pohjaisten dataratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Haemme erityisesti sinua, jolle kouluttaminen on luontainen tapa auttaa asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan. Kokemuksesi isoista datakokonaisuuksista, datan käsittelystä ja hallinnasta antavat syvyyttä ja tuovat käytännön kokemuksen osaksi kouluttamista. Et myöskään kaihda projektityötä, vaan käärit hihat, kun kaivataan osaajaa suunnittelemaan ja toteuttamaan esimerkiksi Data Lake -arkkitehtuureja, Data Factory -pohjaisia ratkaisuja tai vaikka moderneja tietovarastoratkaisuja Azure Synapse Analyticsilla.

Mitä toivomme sinulta?

 • Tiedät, kuinka tietoa tallennetaan ja käsitellään Azuressa
 • Hallitset perusteknologiat, kuten Data Lake, Azure SQL, Cosmos DB, Data Factory, Stream Analytics ja Databricks ja ymmärrät niiden paikan arkkitehtuurissa
 • Hallitset SQL Serverin pilvessä ja pilven reunalla ja erotat OLTP ja OLAP tietokannat toisistaan
 • Hanskaat myös virtuaali- (IaaS) ja alustapalveluna (PaaS) tarjottujen tietokantojen hallinnan
 • Pystyt skriptaamaan asioita PowerShellillä, SQL:llä, Pythonilla, C#:lla tai Scalalla
 • IoT ja Azuren tietoturva ovat sinulle tuttuja
 • Tiedät, milloin valita csv, parquet tai avro, ja mitä eroa on ETL:llä ja ELT:llä. Ja osaat selittää samat asiat kansantajuisesti muillekin
 • Suoritettuja Microsoft-sertifiointeja – joita muuten suoritat meillä paljon lisää oman kehityskaaresi mukaan
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti
 • Myynnin tukemiseksi ja asiakkaiden hurmaamiseksi pystyt tuottamaan laadukkaita esityksiä ajatuksistasi ja teknisistä ratkaisuista
 • Olet hyvin oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää usein läsnäoloa Helsingissä, erityisesti aikanaan, kun tapahtumiakin pystytään taas järjestämään muutoinkin kuin verkossa. Etätyö on ollut arkeamme yrityksen alkuajoista alkaen.

Lisätietoja antaa:

Katri Valtari
Johtaja, koulutusliiketoiminta
+358 40 529 6829
katri.valtari@sulava.com

Juha Heikkonen
Henkilöstöjohtaja
+358 50 554 1641
juha.heikkonen@sulava.com


Tarjoamme parhautta

Sulava tarjoaa konsultointi- ja koulutuspalvelut moderniin työhön, liiketoiminnan tuottavuuteen, Microsoftin pilvialustoihin ja tietoturvaan. Olemme kansainvälistyvä kasvuyritys.

Viemme asiakkaamme työn tulevaisuuteen. Mahdollistamme asiakkaidemme liiketoiminnan mukautumisen yhä nopeammin muuttuvan maailman vaatimuksiin. Microsoft-pilviteknologioiden hyödyntäminen liiketoiminnassa on meille intohimo ja työn muutos sydämen asia.

Meillä kätesi jälki näkyy. Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään sulavalainen. Kannattava kasvuyritys. Osa kansainvälistä organisaatiota. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Metaverse. Dubai.

Lue lisää Sulavasta.

Mitä et meiltä löydä?

Meiltä et löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.


Hae meille!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti, kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei sähköpostitse).

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijan tietosuojaselosteeseen täältä.

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx

  Tutustu tuleviin kollegoihisi!