Azure-asiantuntijoita

Haemme nyt Microsoft Azure -asiantuntijoita

Sulavan tavoite on olla paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa toteuttamassa pilviratkaisuja, siirtämässä palveluja Azureen ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista palveluliiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Haemme nyt Microsoft Azure -asiantuntijoita kehittämään ja toteuttamaan luovia ratkaisuja mielenkiintoisiin ja vaativiin asiakasprojekteihin. Meillä teet työsi aina uusimpia teknologioita hyödyntäen ja katseesi on vahvasti tulevaisuudessa. Ymmärrät Azure-ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen, mutta sinun ei ole pakko olla vielä se paras arkkitehti. Olet kuitenkin jo astunut polulle, joka vie kohti järkeviä, toimivia, käytettäviä ja tietoturvallisia toteutuksia. Haluat kehittää konsulttina ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.

Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi. Olet osa ketteriä ja osaavia tiimejämme, jotka vievät asiakkaamme kohti uutta teknologiaa ja työelämän muutosta. Avuksesi saat Suomen osaavimman tiimin ja kaikessa tukevat kollegat.

Mitä toivomme sinulta?

 •  Tiedät mikä on julkinen pilvipalvelu ja mitä palveluja Microsoft Azuresta on saatavilla.Sinulla on tekninen näkemys Azuresta, hybridiarkkitehtuureista ja on-premises -ratkaisuista.
 • Seuraat pilvipalveluiden kehittymistä ja innostut kun kuulet, että asiakas pohtii IaaSista PaaSiin siirtymistä ja sovellusmodernisointia.
 • Ymmärrät IaaS- ja PaaS-palvelujen eron, sinulla on perustason Azure-kokemusta PaaS-palveluiden osalta ja näkemystä modernin IaaS-ympäristön tietoturvan ja hallintamallin toteuttamisesta.
 •  Osaat rakentaa ja hallita Windows- ja Linux-pohjaisia palvelinympäristöjä.
 • Tunnet ympäristöjen vaatimukset hallinnan, valvonnan ja tietoturvan suhteen. Sinulla on kokemusta tietoturvateknologioista.
 • Internet- ja verkkoteknologioiden osaamista.
 • Kokemusta konesalien verkkosuunnittelusta.
 • Tunnet palvelinten ja verkkojen rakentamisen ja hallinnan.
 • Suoritettuja Microsoft-sertifiointeja – joita muuten suoritat meillä paljon lisää oman kehityskaaresi mukaan.
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti.
 • Myynnin tukemiseksi ja asiakkaiden hurmaamiseksi pystyt tuottamaan laadukkaita esityksiä ajatuksistasi ja teknisistä ratkaisuista.
 • Olet hyvin oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää.

Tarjoamme parhautta

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Reilu palkka. Tiimityö. Etätyö. Sinulla on valta. Itsenäisyys. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit.

Mitä et meiltä löydä?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää tarpeen mukaan läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.


HAE PAIKKAA!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan lomakkeen kautta  ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx

  Tutustu tuleviin kollegoihisi!